Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Μελισσανίδης: Αφαιρέθηκαν μόνο δύο μήνες από την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα

Έξι μήνες η ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη

1

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αφαίρεσε ένα μέρος της ποινής του Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα είχαν συμβεί στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως ανακοινώθηκε, οι οκτώ μήνες απαγόρευσης στο γήπεδο που είχαν επιβληθεί πρωτόδικα στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ έγιναν έξι.

Αυτό που ισχύει είναι ότι, από την ποινή αφαιρέθηκαν οι δύο μήνες της πρωτόδικης ποινής που είχε τιμωρηθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για «είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών», κάτι που ήταν ξεκάθαρο λάθος στο σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης.

Παράλληλα, παρέμεινε η τιμωρία αποκλεισμού της έδρας για δυο αγωνιστικές, την οποία ωστόσο έχει εκτίσει ήδη η «Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Η εκδίκαση αφορά παραβάσεις στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-Άρης στις 4 Μαρτίου 2020:

Εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 137/2020 οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Αναφορικά με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 9659/21-4-2020 έφεση 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ και 2) του Δημητρίου Μελισσανίδη κατά της υπ’ αριθμόν 137/15-4-2020 οριστικής απόφασης της Τριμελούς Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.,

Απάλλαξε τον δεύτερο εκκαλούντα-εγκαλούμενο, ως προς την τέλεση της παράβασης του άρθρου 12 παρ.5 ΚΑΠ.

Επέβαλε σε βάρος της πρώτης εκκαλούσας-πρώτης εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΕΚ:

α) συνολική χρηματική ποινή, ποσού εξήντα πέντε χιλιάδων (65.000) ευρώ και

β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος.

Επέβαλε στον εγκαλούμενο, Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, την ποινή απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

2. Απέρριψε την από 22/06/2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου 11982/23-06-2020 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξαίρεση των μελών της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και Γεράσιμου Βρυώνη».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα