«Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Κρίστιτσιτς, θετικός ο παίκτης»

Σαρώνει τα βραβεία ο Πόνσε – Κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ για δεύτερο σερί μήνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η ΑΕΚ προχώρησε στην ενίσχυση της στην μεσαία γραμμή, αποκτώντας από τον Ερυθρό Αστέρα τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, που είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Ο 28χρονος χαφ  άργησε να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας και αγωνίστηκε σε 18 ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 2 γκολ. Ο Κρίστιτσιτς υπολογίζεται πως θα είναι η βάση της ΑΕΚ για την μεσαία γραμμή της νέας σεζόν, ωστόσο δημοσιεύματα από την Σερβία έρχονται να βάλουν… φωτιά στην υπόθεση.

Στην Σερβια έχουμε… βροχή από δημοσιεύματα που αναφέρονται στο μέλλον του Νέναντ Κρίστιτσιτς και την εμπλοκή του Ερυθρού Αστέρα! Όπως αναφέρουν στο Βελιγράδι, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιθυμεί την επιστροφή του 28χρονου χαφ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παράλληλα, τονιζουν πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δε θα έχουν πρόβλημα να αφήσουν τον Κρίστιτσιτς να φύγει, ωστόσο ζητούν 500.000 ευρώ, το ποσό δηλαδή που δαπάνησαν οι «κιτρινόμαυροι» για να τον αποκτήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X