Απευθείας στον Μελισσανίδη ο Βράνιες!

Απευθείας στον Μελισσανίδη ο Βράνιες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη στάση το γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Όγκνιεν Βράνιες!

Ο Βράνιες κατέφθασε το μεσημέρι στην χώρα μας, με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει εν μέσω αποθέωσης στην αγαπημένη του ΑΕΚ, έναν χρόνο ακριβώς από την αποχωρηση του για το Βέλγιο και την Άντερλεχτ!

Ο 29χρονος στόπερ επιθυμούσε διακαώς έναν νέο… γάμο με τους «κιτρινόμαυρους» και σήμερα πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να επισημοποιεί αργότερα την απόκτηση του. Υπενθυμίζεται, πως έρχεται στην Ένωση ως δανεικός από την ομάδα του Βελγίου, χωρίς να τοποθετείται οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020.

Στην επιστροφή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός από την Βοσνία επισκέφθηκε το γραφείο του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη. Άλλωστε, είναι γνωστό πως υπάρχει αγάπη και αλληλοεκτίμηση μεταξύ του «Τίγρη» και του Βράνιες, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ να δηλώνει προ ολίγων ημερών πως σκοπεύει να φέρει ακόμα και… ψυχολόγους και τρελογιατρούς, αν επιστρέψει ο 29χρονος στην Ενωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X