Ο κόσμος οδήγησε στην ευρωκούπα

Η κατάκτηση του Champions League, το τρίτο ευρωπαϊκό αστέρι για την ΑΕΚ, 50 χρόνια μετά το έπος του ΄68, είναι γεγονός. Η «Ενωσίτικη κάλπη» σας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξετε το «κλειδί»

Η κατάκτηση του Champions League, το τρίτο ευρωπαϊκό αστέρι για την ΑΕΚ, 50 χρόνια μετά το έπος του ΄68, είναι γεγονός. Η «Ενωσίτικη κάλπη» σας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξετε το «κλειδί» για την κατάκτηση της ευρωκούπας και εσείς δεν είχατε καμία αμφιβολία. Με ποσοστό 45% αναδείξατε ως καταλύτη στην κατάκτηση του τροπαίου, την παρουσία του κόσμου που «έλιωσε» Ισπανούς και Μονεγάσκους.

Δεύτερη επιλογή σας, ήταν ο Κέβιν Πάντερ και τα μεγάλα καλάθια του στον τελικό, κάθε φορά που πλησίασε η Μονακό (19%), ενώ ακολούθησε ο Γκριν – mvp της διοργάνωσης – με 10% για το ώριμο παιχνίδι του στον τελικό. Επίσης, 7% πήρε ο Ξανθόπουλος για το σπουδαίο ματς στον ημιτελικό με τη Μούρθια, ενώ με 6% ακολούθησε ο Σάκοτα για τα τρίποντα και το πάθος που έβγαζε.

Το 2% των προτιμήσεων σας πήρε ο Βινς Χάντερ για τις τάπες και τους κρίσιμους πόντους στον τελικό, ενώ με 1% ακολούθησαν τα ριμπάουντ και τα σίγουρα χέρια στις βολές του Τζέιμς, το πάθος και τα μεγάλα σουτ του Λαρεντζάκη, οι τρομερές άμυνες του Βασιλόπουλου και ο έλεγχος του Μαυροειδή κάτω από τα καλάθια.

Δείτε επίσης

Σκορδίλης: «Να γεμίσει το κλειστό κόντρα στην ΑΕΚ»

Όλα όσα είπε για το ματς των δύο ομάδων