Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Αττική Οδός: Δεν αυξάνονται τα διόδια

Σταθερές θα παραμείνουν οι τιμές στα διόδια

0

Σταθερές θα παραμείνουν οι τιμές στα διόδια, καθώς η εταιρία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως δε θα προχωρήσει στις αυξήσεις που είχε προαναγγείλει πριν από τρεις περίπου μήνες. Συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου ανακοινωθεί ότι τα διόδια στην Αττική Οδό θα αυξηθούν κατά 50 λεπτά μέσα σε έξι μήνες. Ωστόσο πρωί της Τετάρτης (4/9) ανακοινώθηκε επίσημα πως αυτές οι αυξήσεις «παγώνουν».

Συγκεκριμένα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικής Οδού δηλώνει ότι δεν θα εφαρμόσει τις αυξήσεις διοδίων τελών που ανακοίνωσε στις 14 Ιουνίου 2019». Αρχικά είχε υπάρξει αναστολή στην απόφαση της αύξησης αλλά πλέον είναι επίσημο πως δε θα υπάρξουν αυξήσεις. Με βάση το αρχικό πλάνο, που πλέον δε θα ισχύσει, οι τιμές για τα ΙΧΕ θα ήταν από 1/1/2020 στα 3,30 ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή το κόμιστρο είναι 2,80 ευρώ.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα