Αγγλία: Πρόβλημα με τον Νέκλαν Ράις ενόψει Γαλλίας

Αγγλία: Πρόβλημα με τον Νέκλαν Ράις ενόψει Γαλλίας
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με τον Ντέκλαν Ράις στην Αγγλία ενόψει του προημιτελικού του Μουντιάλ 2022 με τη Γαλλία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ντέκλαν Ράις πραγματοποιήθηκε η σημερινή (7/12) προπόνηση της εθνικής Αγγλίας, τρεις ημέρες πριν τον προημιτελικό του Μουντιάλ 2022 με τη Γαλλία. Σύμφωνα με το επιτελείο των «τριών λιονταριών», ο μέσος της Γουέστ Χαμ είναι άρρωστος, χωρίς να παρέχονται ως τώρα λεπτομέρειες για το είδος της ασθένειας ή τη βαρύτητα των συμπτωμάτων. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί κομβικό κομμάτι στα σχέδια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Ουαλία, όσο και στη νοκ-άουτ αναμέτρηση με τη Σενεγάλη.

Ο Αγγλος ομοσπονδιακός καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «τρικολόρ» χωρίς να υπολογίζει τον Ραχίμ Στέρλινγκ και τον Μπεν Γουάιτ. Αμφότεροι έχουν επιστρέψει στη Βρετανία, ο πρώτος εξαιτίας της κλοπής που έγινε στο σπίτι του και ο δεύτερος λόγω οικογενειακού προβλήματος. Ο αναπληρωματικός σέντερ φορ Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος αισθάνεται μυϊκές ενοχλήσεις, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X