Παναγιωτάρας: «Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική προσπάθεια - Θα αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα»

Παναγιωτάρας: «Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική προσπάθεια - Θα αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Β' Νίκος Παναγιωτάρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Παναγιωτάρας μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ Β’ μετά τη νίκη επί του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο κόουτς Νίκος Παναγιωτάρας δήλωσε ότι: «Συνεχίσαμε το καλό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν, η Ιεράπετρα μας πίεσε, μας ισοφάρισε αλλά σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Τα παιδιά κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια. Θα αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τον ΟΦ Ιεράπετρας: «Μια πολύ καλή ομάδα που δεν της αξίζει η θέση που είναι. Εύχομαι να μείνει στην κατηγορία γιατί της αξίζει και τη νέα χρονιά να κάνει μια καλύτερη πορεία».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X