ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Όσο και αν ανακάτευε την τράπουλα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Όσο και αν ανακάτευε την τράπουλα…
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, το ντεμπούτο του Οφρυδόπουλου στον πάγκο της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε την Τρίτη το απόγευμα την ΑΕΚ, αφενός ήξερε πως μαζί με τον Ηλία Κυριακίδη έχει πολλή δουλειά και μεγάλη ανηφόρα μπροστά του, αφετέρου πως μέσα σε 24 ώρες δεν θα μπορούσε να αλλάξει σχεδόν τίποτα. Πάντως η αλήθεια είναι πως το ματς με τον ΠΑΟΚ όσο μπορούσε το πάλεψε. Και ας είχε οριακά προλάβει να κάνει μια προπόνηση με την ομάδα και να αναλύσει στοιχειωδώς τον αντίπαλο.

Ανακάτεψε την «τράπουλα» πριν από το ματς, κάνοντας τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα και μια σε κάθε γραμμή σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στην Λεωφόρο. Ανακάτεψε την «τράπουλα» και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Με εξαίρεση την υποχρεωτική λόγω τραυματισμού αλλαγή του Λιβάι (που έκανε ζημιά στο πλάνο), έβγαλε πολύ νωρίς τον Σιμάνσκι όταν είδε πως δεν είχε άλλες δυνάμεις, ενώ επίσης νωρίς πρόσθεσε φρέσκα δημιουργικά πόδια και στις δυο πτέρυγες. Με Τάνκοβιτς αριστερά και Μισελέν από δεξιά.

Ακόμα και αλλαγή σχηματισμού έκανε στο τελευταία λεπτά, καθώς όταν έριξε στο ματς τον Ανσαριφάρντ, κράτησε και τον Αραούχο εντός περιοχής για να παίξει κλασικό 4-4-2. Όμως η ΑΕΚ είναι μια τόσο αδούλευτη τακτικά ομάδα, που όσο και αν ανακάτευε ο Οφρυδόπουλος την τράπουλα, λύσεις οργανωμένες για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα δεν έβρισκε. Και τις προσωπικές ενέργειες που ζητούσε από τους παίκτες, δεν τις είδε καθώς αυτοί που δεδομένα έχουν την ποιότητα να τις κάνουν, ήταν σε κακό βράδυ. Εξαίρεση ο Γκαρσία, που όμως έφυγε νωρίς λόγω τραυματισμού.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X