VARίστας για την ένταση στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Δεν βλέπω να έγινε κάτι, δεν βλέπω κάτι το μεμπτό»

VARίστας για την ένταση στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Δεν βλέπω να έγινε κάτι, δεν βλέπω κάτι το μεμπτό»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει ο Γερμανός VARίστας για τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αίσχη από την ζούγκλα της Τούμπας στο τέλος του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ακόμη βρίσκονται στην κορυφή της επικαιρότητας, όσο συντονίζεται η πίεση για να κληθεί σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα.

Την ίδια στιγμή, ο Γερμανός VARίστας καταρρίπτει τα όσα προσπαθούν να καταλογίσουν στον Αργεντινό τεχνικό της Ένωσης, αναφέροντας πως δεν βλέπει κάτι μεμπτό στην φάση.

Τόσο ο Γερμανός διαιτητής Σρέντερ όσο και ο Γερμανός VARίστας Γκέραχ παρακολουθούσαν τις αντιδράσεις όλων των εμπλεκομένων, προσπαθώντας να καταλάβουν πως ξεκίνησε η ένταση.

Τι ανέφερε ο VARίστας

Οι δύο Γερμανοί ρέφερι προσπάθησαν να βγάλουν άκρη τη στιγμή της έντασης. Ο Σρέντερ παρατηρούσε και ο Γκέραχ έψαχνε να βρει τον υπαίτιο από το δωμάτιο ελέγχου μέσω της τηλεοπτικής εικόνας.

Ο Σρέντερ τον ρώτησε: «Τι έγινε, ποιος το ξεκίνησε;». Ο VARίστας απάντησε: «Δεν βλέπω να έγινε κάτι. Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό».

Κανείς από τους ρέφερι δεν κατάλαβε εκείνη τη στιγμή τον λόγο που έκανε τον Αλμέιδα να γίνει έξαλλος. Γι’ αυτό και δεν γράφτηκε το επεισόδιο στο φύλλο του αγώνα. Οι ρέφερι έγραψαν για το πανό, που προκάλεσε την καθυστέρηση στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον τύπο που ο Αλμέιδα έπιασε από τον λαιμό, σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον προπονητή της ΑΕΚ: «Ήρεμα, ήρεμα, είμαι μαζί σου».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X