Εβρά: «Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά σύλλογο που είναι ομοφυλόφιλοι»

Εβρά: «Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά σύλλογο που είναι ομοφυλόφιλοι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ομοφυλοφιλία, αλλά και στην παραδοχή ό,τι υπάρχουν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές ανά ομάδα που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις και το κρύβουν προέβη ο Πατρίς Εβρά με δηλώσεις που έκανε.

Στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» μίλησε ο Πατρίς Εβρά.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «I Love this game» στα γαλλικά απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι αναγνώστες της εφημερίδας.

Ο ίδιος καταπιάστηκε με το θέμα της ομοφυλοφιλίας, καθώς υποστήριξε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, κάτι το οποίο φοβούνται να παραδεχτούν.

«Όταν ήμουν στην Αγγλία, έφεραν ένα άτομο για να μιλήσει στην ομάδα για την ομοφυλοφιλία. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου είπαν κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας: “Είναι ενάντια στη θρησκεία μου, υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος σε αυτά τα αποδυτήρια. πρέπει να φύγει από το κλαμπ, κ.λπ”.

Εκείνη τη στιγμή είπα: “Σταματήστε όλοι. Καταλαβαίνετε”. Για να το πούμε διαφορετικά. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες ανά σύλλογο που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αν το πεις, τελείωσε».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X