Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πωλητήριο σε όλο το ρόστερ βάζει ο Ράτκλιφ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πωλητήριο σε όλο το ρόστερ βάζει ο Ράτκλιφ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μοιάζει αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και γι’ αυτό έχει ήδη ξεκινήσει την αλλαγή της αρνητικής δυναμικής που βιώνει ο σύλλογος μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο σημερινός ιδιοκτήτης έχει ενσωματώσει νέα πρόσωπα σε επίπεδο αθλητικής διοίκησης (συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου Ομάρ Μπεράντα) που πρόκειται να τον βοηθήσουν να κάνει μια ολοκληρωτική επανάσταση αφού, όπως εξηγεί η «Telegraph», ολόκληρη η ομάδα έχει τεθεί προς πώληση στην επόμενη μεταγραφική αγορά με εξαίρεση τρία ονόματα.

Οι κανόνες του Financial Fair Play ανάγκασαν ήδη τη Γιουνάιτεντ να αποδεσμεύσει ορισμένους από τους παίκτες της και η μη είσοδος στο Champions League εξακολουθεί να συνεπάγεται μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο σύλλογος είναι τόσο σοβαρός σχετικά με την πολιτική πωλήσεων που έχει συμπεριλάβει τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Μπρούνο Φερνάντες στη λίστα των αποχωρήσεων, οι οποίοι θεωρούνται αστέρια του συλλόγου.

Ειδικά ο Ράσφορντ γιατί, όντας παίκτης νέων, το 100% των κερδών θα βοηθούσε εξ ολοκλήρου στο Financial Fair Play και οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν ένα καλό ποσό για τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος αυτή τη σεζόν δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και ήταν στο ατζέντα της Παρί Σεν Ζερμέν που θα μπορούσε να τον εκτιμήσει ως αντικαταστάτη του Εμπαπέ.

Οι στόχοι του συλλόγου για αυτήν την μεταγραφική αγορά είναι ένας νέος επιθετικός, ένας μέσος και ένας σέντερ μπακ και για να γίνει αυτό πρέπει να βγάλουν λεφτά, αφού αυτή τη στιγμή δεν έχουν πολλά περιθώρια για δαπάνες.

Οι μόνοι παίκτες που δεν μπορούν να αγγιχθούν είναι οι Κόμπι Μέινου, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Ράσμους Χόιλουντ, οι οποίοι έχουν γλιτώσει σύμφωνα με τα προαναφερθέντα Μέσα. Υπάρχει μεγάλη πίστη ότι αυτά τα νεαρά ταλέντα μπορούν να καθοδηγήσουν το μέλλον του συλλόγου.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X