ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την συλλογή τροπαίων από την Κοζάνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τρόπαιο που της στερήθηκε φέτος, ήρθε τελικά στην ΑΕΚ έστω και με λίγη καθυστέρηση. Η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδος ξεκινώντας την συλλογή τροπαίων από την Κοζάνη.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι μαζί πανηγύρισαν μια αγκαλιά την κούπα, που αποτελεί και την πρώτη ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς που γίνεται όλους αυτούς τους μήνες. Ο αρχηγός, Παναγιώτης Νικολαϊδης πήρε την κούπα στα χέρια του και όλοι μαζί την σήκωσαν ψηλά, τραγουδώντας, Κύπελλο-Κύπελλο για τον Δικέφαλο! Όλοι μαζί μια αγκαλιά όπως ξεκίνησαν, έτσι συνεχίζουν και έτσι θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Εκεί και ο πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας, ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης που βλέπει επιτέλους η ΑΕΚ να πετυχαίνει αυτό που είχε θέσει ως στόχο. Να κατακτά τίτλους.





Δείτε εικόνες

ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X