ΑΕΚ: Θλίψη μετά την «αυτοψία» στο Γαλάτσι, «στροφή» σε Χαλκίδα για την έδρα των τελικών με Ισταντς!

ΑΕΚ: Θλίψη μετά την «αυτοψία» στο Γαλάτσι, «στροφή» σε Χαλκίδα για την έδρα των τελικών με Ισταντς!
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναγκάστηκε να αφήσει οριστικά εκτός και την λύση του Γαλατσίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναβολή του πρώτου τελικού της ΑΕΚ με τη Ίσταντς δημιούργησε νέα δεδομένα σε ότι αφορά την διεξαγωγή και των δύο αγώνων.

Αυτό καθώς η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε συζητήσεις με τις δύο ομάδες αναζητούν πλέον οριστική λύση για την διεξαγωγή τους σε νέες ημερομηνίες. Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει υπάρχει σχετική συμφωνία προκειμένου οι αγώνες να διεξαχθούν στην Ελλάδα, με επικρατέστερες ημερομηνίες το τελευταίο τριήμερο του Μαΐου.

Επόμενο θέμα που καλούνται να λύσουν στην ΑΕΚ είναι αυτό της έδρας καθώς το ΟΑΚΑ είναι πλέον πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί καθώς το πρόγραμμα δεν το επιτρέπει. Με δεδομένο πως οι επιλογές στην Αττική είναι εξαιρετικά περιορισμένες για αγώνα ευρωπαϊκών προδιαγραφών οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπάθησαν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, ελπίζοντας πως το κλειστό του Γαλατσίου θα μπορούσε να δώσει την λύση. Για αυτό τον λόγο και σήμερα η διοίκηση της Ερασιτεχνικής αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου, τον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Παπαχαρτοφύλη και τον έφορο Ηλία Χατσίκα επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις στο Γαλάτσι για να δουν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται και η εικόνα τους προκάλεσε θλίψη.


Ένα γήπεδο που θα μπορούσε να αποτελέσει «στολίδι» και σημείο αναφοράς του αθλητισμού στην Αττική έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και χρησιμοποιείται πλέον για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν έναν χώρο που έχει διαμορφωθεί πλέον σε στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών και η μετατροπή του ξανά σε γήπεδο και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι εφικτή.

Επόμενη επιλογή η Χαλκίδα

Μετά τη σημερινή επίσκεψη η επιλογή του Γαλατσίου εγκαταλείφτηκε και ήδη στην ΑΕΚ εξετάζουν την επόμενη εναλλακτική που είναι το κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα.


Θα γίνει προσπάθεια ακόμα και αύριο οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να μεταβούν εκεί και να μιλήσουν από κοντά με τους ανθρώπους του Δήμου. Είναι μια λύση που κερδίζει έδαφος έναντι της Κοζάνης που είναι ακόμα στο …τραπέζι αλλά δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ΑΕΚ.  Πάντως για να οριστικοποιηθούν οι ημέρες των αγώνων υπάρχουν τρεις βασικοί παράμετροι που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Το βασικό είναι τα αποτελέσματα των τεστ covid που θα κάνει η Σουηδική ομάδα τις επόμενες ημέρες, η διαθεσιμότητα των γηπέδων και φυσικά η ανάλογη συνεννόηση με την Cosmote tv που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα των αγώνων και έχει επίσης λόγο για το πότε μπορεί να μεταδώσει τις αναμετρήσεις. Το βασικό αυτή την στιγμή όμως είναι τα αποτελέσματα των Σουηδών καθώς αυτό θα δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X