Τρελαίνει κόσμο ο Λιβάι Γκαρσία: Παρακάλεσε τον Χιμένεθ να είναι αποστολή - «Δεν με αφήνουν να παίξω»!

Τρελαίνει κόσμο ο Λιβάι Γκαρσία: Παρακάλεσε τον Χιμένεθ να είναι αποστολή - «Δεν με αφήνουν να παίξω»!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη η θέληση του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκινητικός ο Λιβάι Γκαρσία που παρακαλούσε τον Μανόλο Χιμένεθ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ είχε την τρέλα να επανέλθει και να βοηθησει την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που η μαγνητική του ήταν πολύ καλή στο γόνατο! Το Σάββατο μάλιστα παρακάλεσε τον Χιμένεθ ακόμα και να τον πάρει στην αποστολή για τον Παναθηναϊκό.

«Εγώ θέλω, αλλά δεν με αφήνουν» έλεγε γελωντας. Βεβαίως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο αφού δεν είχε προπονήσεις στα πόδια του και από το ιατρικό εκφραζόταν η ανησυχία ότι πλέον αντιμετώπιζε κίνδυνο θλάσης αν έμπαινε πρόωρα χωρίς να έχει προπονηθεί κανονικά.

Το Σάββατο στην πρώτη του προπόνηση έμεινε στο γήπεδο για τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα πιο πολύ από την υπόλοιπη ομάδα ενώ χθες Κυριακή ανέβασε ακόμα περισσότερο ένταση και μάλιστα ήρθε από το ξενοδοχείο ο Σεμπαστιάν Μπασκόν για να επιβλέψει την προπόνησή του.

Το ιατρικό επιτελείο είχε εκφράσει την άποψη ότι 100% για να βοηθήσει θα ήταν στο ματς με τον Αρη αλλά αν υπήρχε μεγάλη ανάγκη και με δεδομένη τη δική του επιθυμία αφού αισθανόταν πολύ καλά χωρίς την παραμικρή ενόχληση στο γόνατο ήταν πιθανό να επιστρατευόταν και για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη έστω και για μερικά λεπτά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X