Χάντμπολ: Νέα αλλαγή στο σύστημα της Handball Premier- Τι ισχύει στην Β' φάση

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άρης Νίκαιας
Photo Credits: INTIME

Στις δύο νίκες θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη φορά η ΟΧΕ άλλαξε την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος χάντμπολ προκειμένου οι αγώνες να ολοκληρωθούν εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν τεθεί.

Έτσι η Β’ φάση θα διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου μεταφέροντας μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν απέναντι στις ομάδες που θα συνεχίσουν στην β’ φάση.

Αναλυτικά στο Δ.Σ. αποφασίστηκαν οι αλλαγές στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων 2020-2021, όπως προβλέπει η σχετική τροπολογία. Handball Premier: Στην Β’ φάση θα συνεχίσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, μεταφέροντας μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν απέναντι στις ομάδες που συνεχίσουν στη Β’ φάση.

Θα διεξαχθεί μίνι πρωτάθλημα (4 αγωνιστικές) εντός- εκτός και οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο δεν αγωνίζονται ξανά. Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στον τελικό και ο τίτλος θα κριθεί στις δύο νίκες. Δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X