Ο Μάνταλος προσπαθεί να μας θυμίσει πως πρέπει να λειτουργεί και να πράττει η ΑΕΚ

Ο Μάνταλος προσπαθεί να μας θυμίσει πως πρέπει να λειτουργεί και να πράττει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα κάνει προσπάθεια να μας ξυπνήσει όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες που ήταν 7 Μαΐου, ημερομηνία που για πολλούς έχει ορίσει τις ζωές μας, όπως κάθε χρόνο έπαιζαν τα βίντεο του Τάκαρου του Καραγκιοζόπουλου κι όσο και να τα έχεις δει πραγματικά χιλιάδες φορές, θα τα δεις ξανά.

Με τα βίντεο αυτά σου έρχονται κι άλλα από ΑΕΚ – ΟΣΦΠ και προσωπικά το ματς που πάντα με τραβάει περισσότερο είναι ο τελικός του κυπέλλου του 2016, που τον θεωρώ ορόσημο για πολλά.

Ο Στέλιος Μανωλάς έκανε μια κατάθεση ψυχής και ως προπονητής της ομάδας και στις δηλώσεις του μετά από κείνο το παιχνίδι. Μάιος ήταν κι αυτό, στις 16.

Μίλησε τότε μετά το ματς, έχοντας δίπλα του τον Πέτρο Μάνταλο. Και είπε τα εξής: «Θα θελα να πω και για τον Πέτρο τον Μάνταλο… Σήμερα να ξέρετε, πέφτοντας όλο το επιτελείο πάνω του για δύο εβδομάδες, τελικά έπαιξε με ένα πόδι. Οι μεγάλοι παίκτες, έτσι χτίζονται. Ο Μάνταλος σήμερα έπαιξε με ένα πόδι, ήταν πραγματικός αρχηγός και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Όλο αυτό το στόρι, έρχεται και κολλάει με κάτι που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα και όσο και να ξέρω πως θα μου βρίζουν πάλι ό,τι έχω και δεν έχω, θεωρώ άδικο να μη το πω.

Δείτε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X