AEK: Μπήκε ο Μάνταλος και προσπαθεί να προλάβει τον Παναθηναϊκό!

AEK: Μπήκε ο Μάνταλος και προσπαθεί να προλάβει τον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος προσπαθεί να προλάβει το πολύ σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρέχει» για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Πέτρος Μάνταλος!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε σήμερα μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της Ενωσης και προσπαθεί να προλάβει το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, έβγαλε σχεδόν όλο το κανονικό πρόγραμμα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ακόμα στον απόλυτο βαθμό καθώς πονά ακόμα. Η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί και φυσική το αν θα μπει στην αποστολή θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση. Πάντως, και ο ίδιος παρότι μέχρι χθες δυσκολευόταν και να περπατήσει, θέλει πολύ να τα καταφέρει και να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι.

Δεδομένα όμως, είναι όμως πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Και αυτό διότι έχει ακόμη πόνους και ίσως χρειαστεί να είναι 100% έτοιμος και δίχως ρίσκα ΟΚ για τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Αρη στο φινάλε της χρονιάς.

Οσον αφορά στα υπόλοιπα της προπόνησης, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 18.30.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X