ΑΕΚ: Με Λόπες και Νταντσένκο στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με Λόπες και Νταντσένκο στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (19:00) κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ευχάριστα μαντάτα.

Ο τεχνικός της Ενωσης είδε τον Ελντερ Λόπες να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό της Τούμπας. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ολεγκ Νταντσένκο που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Εκτός έμειναν οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα και οι Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα που έκαναν θεραπεία. Νοκ άουτ είναι φυσικά και ο Αντρέ Σιμόες που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στον αστράγαλο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΑΕΚ: Με Λόπες και Νταντσένκο στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X