ΑΕΚ: Πρόγραμμα αποφόρτισης ο Λόπες-Αύριο θα δοκιμάσει για ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ: Πρόγραμμα αποφόρτισης ο Λόπες-Αύριο θα δοκιμάσει για ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ελντερ Λόπες στη ρεβάνς της Τούμπας - Προπονήθηκε κανονικά ο Χνιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τη κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Μ. Πέμπτη στην Τούμπα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει γεμάτο απουσιολόγιο.

Ο τεχνικός της Ενωσης θα περιμένει μέχρι αύριο να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Ελντερ Λόπες, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μπακ έκανε σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης με όσους έπαιξαν στο Φάληρο κι αύριο θα επιχειρήσει να προπονηθεί κανονικά. Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, ο Λόπες θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για Θεσσαλονίκη.

Αυτός που γυμνάστηκε κανονικά σήμερα ήταν ο Νασίμ Χνιντ και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ.

Οι Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα και οι Λιβάι Γκαρσία, Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00 και μετά το τέλος αυτής, ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X