Γκαρσία: Δεν έχει ζημιά ο χιαστός -Αισιοδοξία πως θα προλάβει να ξαναπαίξει φέτος!

Γκαρσία: Δεν έχει ζημιά ο χιαστός -Αισιοδοξία πως θα προλάβει να ξαναπαίξει φέτος!
Photo Credits: INTIME

Αγωνία στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη διάταση στον πρόσθιο χιαστό!

Ερχόμενος από τον πάγκο στο χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ τραυματίστηκε λίγο αργότερα αφότου πέρασε στο παιχνίδι. Σήμερα, υποβλήθηκε σε μαγνητική μαγνητική στο Ιατρικό Κέντρο και τον εξέτασε μαζί με τον γιατρό της ομάδας Χάρη Λάλο και ο Παντελής Νικολάου. Αυτή έδειξε πως ο Γκαρσία έχει υποστεί μία διάταση στον πρόσθιο χιαστό.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του νεαρού εξτρέμ ανακούφισαν του ανθρώπους του Δικεφάλου που ανησυχούσαν για κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον χιαστό του.

Ο Λιβάι Γκαρσία τόσο μετά το παιχνίδι, αλλά και σήμερα αισθανόταν ελάχιστες ενοχλήσεις -λέγοντας μάλιστα πως θα επιστρέψει γρήγορα-, αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και τις επόμενες μέρες. Η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης στην Τούμπα θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες. Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να προφυλαχθεί και να μείνει εκτός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X