Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ για το χάντμπολ: «Τεράστια, λεβέντικη και αντρίκεια πρόκριση»

Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ για το χάντμπολ: «Τεράστια, λεβέντικη και αντρίκεια πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Τα συγχαρητήρια των παλαιμάχων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γιορτάζει την πρόκρισή της στον τελικό του EHF European Cup μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με τη Γκορένιε.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ δεν μπορούσε να μη στείλει το δικό του μήνυμα για αυτή τη μεγαλειώδη πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και την υπερηφάνεια του για την επική πρόκριση της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου μας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Ήταν μία τεράστια, λεβέντικη και αντρίκεια πρόκριση της ΑΕΚ που απέδειξε για μία ακόμα φορά τις μεγάλες δυνατότητες που έχει για να φτάσει ακόμα και στην κορυφή της Ευρώπης.

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος χάντμπολ Σταμάτη Παπασταμάτη, τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια και τα παλικάρια αυτής της ομάδας για τη νέα μεγάλη χαρά που πρόσφεραν στον κόσμο της ΑΕΚ.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιτυχίες δεν σταματούν εδώ και ότι αυτή τη φορά θα πανηγυρίσουμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Μπράβο μάγκες!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X