ΑΕΚ: Προχωρούν τα έργα στα Σπάτα, Ιούλιο-Αύγουστο έτοιμο προς παράδοση! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Προχωρούν τα έργα στα Σπάτα, Ιούλιο-Αύγουστο έτοιμο προς παράδοση! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρέχουν οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρέχουν» οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα!

Δεν είναι μόνο η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», είναι και το προπονητικό κέντρο στο οποίο πέφτει πολύ δουλειά. Η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του προπονητικού έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και σταδιακά παίρνει σάρκα και οστά.

Μάλιστα σήμερα ξεκίνησε και η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου στο νέο γήπεδο στα Σπάτα. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε η διαδικασία καθαρισμού του χώρου, στη συνέχεια θα γίνει η διαμόρφωσή του και μετά θα φτάσει στο σημείο χώμα για να ανέβει ο αγωνιστικός χώρος και να γίνει η σπορά του χόρτου.

Σύντομα, ολοκληρώνεται και η δεύτερη κερκίδα και στόχος είναι να το βοηθητικό γήπεδο των Σπάτων να έχει αρχική χωρητικότητα τουλάχιστον 3.000.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό έργο στα Σπάτα με την ολοκλήρωση των κερκίδων του γηπέδου, αποδυτηρίων και εσωτερικών χώρων υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του καλοκαιριού.

Οι εργασίες στα Σπάτα

Δείτε βίντεο από τις εργασίες στα Σπάτα:

ΑΕΚ: Προχωρούν τα έργα στα Σπάτα, Ιούλιο-Αύγουστο έτοιμο προς παράδοση! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Προχωρούν τα έργα στα Σπάτα, Ιούλιο-Αύγουστο έτοιμο προς παράδοση! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X