MasterChef-Spoiler: Οι παίκτες που επιστρέφουν - H μεγάλη ανατροπή (VIDEO)

MasterChef-Spoiler: Οι παίκτες που επιστρέφουν - H μεγάλη ανατροπή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφής την καλύτερη προσπάθεια είχε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία πήρε τη λευκή ποδιά και μπήκε απευθείας (ξανά) στο σπίτι του “MasterChef 5”.

Η παίκτρια είχε αποχωρήσει πριν από μερικές μέρες μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το που ακούστηκε το όνομά της, οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν!

Να σημειωθεί ότι οι χρήστες του Twitter περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο MasterChef 5 και τα σχόλια αγάπης έπεσαν “βροχή”.

MasterChef 5: Ποιοι ξαναμπαίνουν στην κουζίνα

Σύμφωνα με τα Spoilers, οι παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά τη Μαργαρίτα θα είναι οι: Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης Αυλωνίτης.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler, με βεβαιότητα θα ανατραπούν οι ισορροπίες τόσο στην κουζίνα, όσο και στο σπίτι, καθώς τα παραπάνω πρόσωπα είναι ιδιαιτέρως ικανά, αλλά και ανταγωνιστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X