ΑΕΚ: Το πρόγραμμα ως το φινάλε της σεζόν

Εικόνες από το Αρης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πολλές και συνεχόμενες αναμετρήσεις για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή η εβδομάδα είναι ουσιαστική η τελευταία χωρίς παιχνίδι ανά τρεις μέρες για την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς ακολουθεί ένα πρόγραμμα γεμάτο ντέρμπι που θα κρίνει την κατάταξη στα πλέι οφ της Super League αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αρχικά, η Ενωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, σε μια αναμέτρηση που η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθεί μεσοβδόμαδο ντέρμπι, καθώς την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 21:30, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική.

Η τελευταία αναμέτρηση πριν το Πάσχα για το πρωτάθλημα είναι την Κυριακή 25 Απριλίου, με την Ενωση να αγωνίζεται στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Την Μεγάλη Εβδομάδα, και συγκεκριμένα είτε την Μεγάλη Τετάρτη είτε την Μεγάλη Πέμπτη, η ΑΕΚ καλείται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον αγώνα-ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη συνέχεια μεσολαβεί το Πάσχα, και την Τετάρτη 5 Μαΐου, στις 21:30, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι για την Ενωση, η οποία την Κυριακή 9 Μαΐου στις 19:30 αγωνίζεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη 12 Μαΐου, στις 19:30, η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα για την 9η αγωνιστική, πριν κλείσει τις υποχρεώσεις της, εντός έδρας, απέναντι στον Αρη, την Κυριακή 16 Μαΐου.

Τέλος, αν η ΑΕΚ καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτός θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X