Μαντσίνι: «Η ΑΕΚ μας πίεσε κι έκανε τις ευκαιρίες γκολ» (VIDEO)

Μαντσίνι: «Η ΑΕΚ μας πίεσε κι έκανε τις ευκαιρίες γκολ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports παραχώρησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, μετά την ήττα του Αρη από την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο Αρης δέχθηκε 3 γκολ σε ένα ημίχρονο, παρότι φέτος εντός είχε δεχθεί μόλις 7: «Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε την αξία των δεδομένων. Δε ξεκινήσαμε καλά, όπως και στο ματς με την Τρίπολη. Η ΑΕΚ μας πίεσε, τις έκανε γκολ. Αν με ρωτάτε για τα πέναλτι, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Ήμασταν τρια γκολ κάτω στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα αργότερα, όμως ήταν αργά».

Για την έλλειψη καλών συνεργασιών στο πρώτο ημίχρονο: «Συμφωνώ ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε ακρίβεια και ποιότητα στις μεταβιβάσεις. Ήταν τρεις βαθμοί που δεν πήραμε. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε εκεί τρεις πόντους».

Για την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Καταλάβαμε πόσο άσχημα πηγαίναμε. Δεν μπορείς να είσαι πάντα στο επίπεδο που θέλεις. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Κάναμε ικανοποιητική προσπάθεια στο δεύτερο. Πρέπει άμεσα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να δουλέψουμε».

Για τις πολλές θέσεις που αγωνίζεται και την αγαπημένη του θέση: «Δεν είναι διπλωματική η απάντηση μου, απλά προσαρμόζομαι στο τι ζητάει η ομάδα. Θέλω να είμαι χρήσιμος για το σύνολο, όπου και να αγωνιστώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X