Self test: Αυτοί οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να το κάνουν μία φορά την εβδομάδα

Ανακοινώσεις σήμερα για τα self test: Σκέψεις να είναι υποχρεωτικά για εργαζόμενους

Δείτε ποιοι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό μία φορά την εβδομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έδωσε στην δημοσιότητα λεπτομέρειες όσων αφορά τα self test κορωνοϊού, που αναμένεται να γίνουν υποχρεωτικά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι το self test θα είναι υποχρεωτικά, σε εβδομαδιαία βάση, για όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς της ακτοπλοΐας – ναυτιλίας, λιανεμπορίου, εστίασης, τουρισμού, μεταποίησης, δικαστηρίων.

Επίσης, σχετικά με τα σχολεία, ο ίδιος ανέφερε ότι η κυβέρνηση αναμένεται να νομοθετήσει υποχρεωτικό self test μία φορά την εβδομάδα για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Σημειώνεται ότι όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, τα δωρεάν self test αναμένεται να είναι έτοιμα προς διάθεση στις αρχές του Απριλίου.

Το μέτρο έχει δεχθεί κριτική από την κοινότητα των φαρμακοποιών που έχει εκφράσει τις ενστάσεις της σχετικά με την υλοποίησή του.

Πηγή: pronews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X