Champions league: Μπάγερν και Ρεαλ έμειναν στο 2-2 και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στην Μαδρίτη

Champions league: Μπάγερν και Ρεαλ έμειναν στο 2-2 και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στην Μαδρίτη
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλες έμειναν Μπάγερν και Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η Ρεάλ με την πρώτη ευκαιρία της άνοιξε το σκορ με τον Βινίσιους και διατήρησε το 1-0 έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τα γκολ των Σανέ και Κέιν όμως η Ρεάλ δεν είπε την τελευταία της λέξη αφού ισοφάρισε και αυτή με εύστοχο πέναλτι του Βινίσιους.

Το ματς

Η πρώτη φάση του ματς ήταν για την Μπάγερν στο 1΄ με τον Σανέ να κάνει ένα συρτό σουτ με τον Λούνιν να αποκρούει και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ με την πρώτη ευκαιρία της στο ματς, μετά από απίστευτη κάθετη μπαλιά του Κρός στον Βινίσιους, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ πλασάροντας ιδανικά τον Νόιερ, στο 24΄.

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν να φέρει το ματς στα ίσα με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλό σημείο στο 41΄, όμως το σουτ του Κέιν πέρασε αουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ευκαιρία για την Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο στο 51΄ με τον Μπέλινγχαμ να δίνει την μπάλα στον Κρός αυτός να κάνει ένα πλασέ αλλά ο Νόιερ εκτιαχθηκε και έδιωξε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σανέ κάνει το 1-1 για την Μπάγερν. Ο Γερμανός μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ στην κλειστεί γωνία του Λούνιν έφερε το ματς στα ίσα.

Ανατροπή για την Μπάγερν! Ο Χάρι Κέιν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έκανε ο Λουκά Βάσκεθ και έκανε το 2-1 για την γερμανική ομάδα.

Η Ρεάλ και αυτή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-2. Ο Ροντρίγκο μπήκε στην περιοχή ο Κιμ τον κατεδάφισε μέσα στην περιοχή του Νόιερ και ο Βινίσιους με εκτέλεση στο κέντρο ισοφάρισε το ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Λούνιν, Ρουντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βάσκεθ, Κρός (76΄ Ντίαζ), Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Ροντριγκό (87΄ Ζοσέλου), Μπέλινγχαμ (76΄ Μόντριτς), Βινίσιους

Μπάγερν Μονάχου (Τούχελ): Νόιερ, Μαζραουί, Κιμ, Ντάιερ, Κίμιχ, Λάιμερ, Μίλερ (80΄ Γκνάμπρι), Γκορέτσκα (46΄ Γκερέρο) , Σανέ (87΄ Σανέ), Κέιν, Μουσιάλα

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X