ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βιεϊρίνια -Πρόβλημα με Καγκάβα ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βιεϊρίνια -Πρόβλημα με Καγκάβα ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τρεις απόντες για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Σίντζι Καγκάβα προστέθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (21/3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ για τρίτη μέρα ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις στην πισίνα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι μέχρι την αναμέτρηση με την Ένωση, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ειδικά, σ’ ότι αφορά τον αρχηγό του ΠΑΟΚ η συμμετοχή κρίνεται εκ των πραγμάτων αδύνατη, ενώ σ’ ότι αφορά τον Ιάπωνα υπάρχουν κάποιες ελπίδες.

Ο Νίκα Νινούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και μάλλον δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της Κυριακής, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Σ’ ότι αφορά το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/3) ήταν υψηλής έντασης με μπάλα. «Μετά την απαραίτητη προθέρμανση οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία, την κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα των φάσεων», σχολίασε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X