Ολυμπιακός-Αυγενάκης βάζουν μπροστά και τον Σεϊταρίδη για την ΕΕ της ΕΠΟ!

Ολυμπιακός-Αυγενάκης βάζουν μπροστά και τον Σεϊταρίδη για την ΕΕ της ΕΠΟ!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένα όνομα για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ από τον Ολυμπιακό και τον Λευτέρη Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως φαίνεται οι συσχετισμοί για τις εκλογές της ΕΠΟ μπορεί να επηρεάζονται ή να αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Ο Ολυμπιακός σε προφανή συνεννόηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, κατεβάζει τους… δικούς του υποψήφιους για μέλη της εκτελεστικής επιτροπής. Μετά τα ονόματα των Αγγελου Χαριστέα (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρη Παπαδόπουλου (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Παντελή Καφέ (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου), Γιώργου Ανατολάκη (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), τώρα βγαίνει μπροστά και το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη αλλά και του πρόεδρου της ΕΠΣ Χανίων, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Νίκα

Από εκεί και πέρα σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Νίκα, πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας. Είχε επανεκλεγεί τον Δεκέμβριο του 2019 χωρίς να έχει αντίπαλο στις εκλογές και ενώ έχει αυτή τη θέση από το 2016. Ασχολείται με την ΕΠΣ Βοιωτίας εδώ και περίπου δυο δεκαετίες και είναι προϊστάμενος στο Πταισματοδικείο Λιβαδειάς. Η ίδια η ΕΠΣ Βοιωτίας πάντως – όπως έχουμε ήδη αναφέρει – στο επίσημο site της τονίζει τη στήριξή της προς τον Ζαγοράκη. Κατά άλλες πηγές πάντως η υποψηφιότητα αυτή έχει να κάνει με τις πληροφορίες για πιθανότητα κωλύματος του Ζαγοράκη για άδεια πρακτορείου ΟΠΑΠ και όχι ως απάντηση των κινήσεων της πλευράς του Ολυμπιακού. Πάντως μέχρι και τις 21 Μαρτίου υπάρχει η δυνατότητα να αποσύρει κάποιος την υποψηφιότητά του.

Οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (Δ.Σ. της ΕΠΟ) είναι συνολικά 17 και διαμορφώνονται ως εξής:

  • 11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
  • 4 μέλη προερχόμενα από τη Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και Τάκης Αγραφιώτης)
  • 1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
  • Ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Οι εκλογές μέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ»

Στις εκλογές υπάρχουν οι 54 Ενώσεις (53 ανά την Ελλάδα συν της Σάλας) αλλά και οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών σωματείων Super League 1 και Super League 2 που έχουν δικαίωμα ψήφου. Το βάρος στη φετινή εκλογική διαδικασία της 27ης Μαρτίου πέφτει στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΖΕΥΣ», μέσω του οποίου θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Τυπικά ο κάθε εκπρόσωπος με δικαίωμα ψήφου θα παίρνει έναν κλειδάριθμο για να ψηφίσει. Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω σχετικού συνδέσμου στα προσωπικά emails των όσων έχουν δικαίωμα ψήφου. Ο καθένας που θα ψηφίζει θα λαμβάνει μία πιστοποίηση (κάτι σαν πειστήριο / απόδειξη ψήφου) ότι ψήφισε με τον κωδικό του που μπορεί να ελέγξει ο ίδιος.

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της υποβολής των ψήφων, υπολείπονται δύο ακόμη στάδια, η μίξη, και η αποκρυπτογράφηση. Και στα δύο στάδια, το σύστημα «ΖΕΥΣ» και οι και οι συμμετέχοντες εξωτερικοί υπολογιστές των μελών της επιτροπής και των έμπιστων εντεταλμένων τους, εκτελούν μεγάλο αριθμό κρυπτογραφικών πράξεων προκειμένου να εκτελεστεί και να αποδειχθεί ότι τόσο η μίξη των ψηφοδελτίων όσο και η αποκρυπτογράφησή τους έγινε σωστά. Ανάλογα με τον αριθμό των ψηφοφόρων αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως μερικές ώρες. Σε όλα τα παραπάνω βέβαια σχετικές διευκρινίσεις θα δώσει και η ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X