Η ΑΕΚ κόντρα σε Στρασμπούρ και ατυχίες στο ΟΑΚΑ με στόχο το 2Χ2 (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κόντρα σε Στρασμπούρ και ατυχίες στο ΟΑΚΑ με στόχο το 2Χ2 (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει μόνο στόχο το 2Χ2 στον όμιλο του BCL.

Μετά τη νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ και το μεγάλο διπλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ψάχνει ακόμα ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα στο ματς με την Στρασμπούρ (19:30, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr).

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα κυνηγήσει το 2-0 στο Basketball Champions League, ενώ οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για πρώτη φορά στην φάση των «16» της διοργάνωσης, αφού τώρα βρίσκονται στο 0-2.

ΑΕΚ με προβλήματα ξανά

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί ξανά με πολλές απουσίες, αφούς εκτός μάχης είναι οι Γιόνας Ματσιούλις, Νίκος Ζήσης, Νίκος Γκίκας, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Γιανίκ Μορέιρα και Μάρκους Σλότερ.

«Υποδεχόμαστε τη Στρασμπούρ, μια κλασική γαλλική ομάδα, με πολύ μεγάλη έφεση στο επιθετικό τρανζίσιον. Αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Επίσης, ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ είναι κάτι, που πρέπει να δώσουμε έμφαση.

Από την άλλη, θα πρέπει να διαχειριστούμε τις απουσίες, που έχουμε και στη συνέχεια να οργανώσουμε καλά τις δικές μας επιθέσεις. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη και δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει στο γήπεδο. Στόχος είναι να βρούμε μέσα από την καλή μας κυκλοφορία τις καλύτερες επιλογές για την επίθεσή μας», ανέφερε για το ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Με την πλάτη στον τοίχο η Στρασμπούρ

Την ίδια στιγμή οι Γάλλοι ταξιδεύουν χωρίς άλλα περιθώρια για απώλειες. Κι αυτό γιατί μετρούν 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο και θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στο στρατόπεδο της ομάδας δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Τουόβι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθετή οτυ και περιμένει να δείξουν το πιο σοβαρό πρόσωπό τους, προκειμένου να σπάσουν το… ρόδι στη φάση των 16.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Αντεμίρ Ζουράποβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Μπόρις Κρέγιτς (Σλοβενία) και Βόιτσιεχ Λίστσκα (Πολωνία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X