Λεβαδειακός-Εργοτέλης 1-0: Φουλ για άνοδο (VIDEO)

Λεβαδειακός-Εργοτέλης 1-0: Φουλ για άνοδο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής, επικρατώντας με γκολ του Μπιανκόνι απέναντι στον Εργοτέλη κι ανέβηκε ξανά δεύτερος, στο -1 από τους Κρητικούς.

Η «μάχη» για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας στη Super League 2, γίνεται πιο «καυτή» από ποτέ. Κι αυτό γιατί ο Λεβαδειακός έκανε το καθήκον του για να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 14ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο επιβλήθηκε των Κρητικών με 1-0 και τους πλησίασε στο -1, έχοντας για MVP τον Μιγκέλ Μπιανκόνι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 26′, μετά αβίαστο λάθος του Μαζουλουξή στην περιοχή του Εργοτέλη, είχε και δοκάρι στο 31′ σε σουτ που πρώτα απέκρουσε ο Κατσιμήτρος και ώθησε την ομάδα του προς τη σπουδαία νίκη.

Έτσι, το σύνολο του coach Ταουσιάνη παρέμεινε μεν στην κορυφή, αλλά είδε την ψαλίδα να μειώνεται στο ελάχιστο, με Διαγόρα και Ιωνικό να ακολουθούν σε απόσταση νίκης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X