ΑΕΚ: Τεράστια επιτυχία για Γκουντούρα- «Σφράγισε» την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΑΕΚ: Τεράστια επιτυχία για Γκουντούρα- «Σφράγισε» την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Photo Credits: INTIME

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η αθλήτρια της ΑΕΚ θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα για την πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα.

Η αθλήτρια ξιφασκίας του «Δικεφάλου» προκρίθηκε πανηγυρικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι κάνοντας υπερήφανους όχι μόνο το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρη τη χώρα! Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βουδαπέστης, μπορεί να σταμάτησε την πορεία τους στις «16» καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης από την Yaqi Shao, ωστόσο με τον αποκλεισμό της Βianca Pasqu στις «32», «σφραγίστηκε» η πρόκρισή της στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα επικράτησε με 15-8 της Σέλτον, ενώ στον δεύτερο αγώνα της νίκησε 15-14 την Τακασίμα και σε συνδυασμό με την ήττα της Πάσκου από τη Γαλλίδα Μπαλζέρ.

Η Δώρα Γκουντούρα, έχοντας στο πλευρό της τον προπονητή των επιτυχιών, Θανάση Δελενίκα, συγκέντρωσε 120 βαθμούς έως τώρα, ενώ η Pasqu μόλις 106 και έτσι πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X