ΑΕΚ: 200 γνήσιες φανέλες από όλες τις εποχές, πήραν θέση στο Μουσείο Ιστορίας (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: 200 γνήσιες φανέλες από όλες τις εποχές, πήραν θέση στο Μουσείο Ιστορίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Γεμίζει το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμα δωρεά για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Πλέον η γκάμα των εκθεμάτων του Μουσείου της Ιστορίας στα βασικά είναι αυτή τη στιγμή ολοκληρωμένη σε ποσοστό περίπου 70-80%, με συγκινητική ανταπόκριση εκτός όλων των άλλων και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τα μέλη της Επιτροπής του μουσείου με τους περισσότερους να έχουν συμφωνήσει στην παραχώρηση των προσωπικών τους συλλογών.

Στο μέλλον θα υπάρξει φυσικά ειδική μνεία σε όλους αυτούς που θα δωρίσουν στο μουσείο… την ίδια τους τη ζωή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στις επαφές που έχουν ήδη γίνει.

Μέχρι στιγμής, σε πρώτη φάση, τη θέση τους στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ υπάρχει μία σπάνια συλλογή με περίπου 200 γνήσιες φανέλες από ξεχωριστές εποχές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Ενώ συνεχίζονται οι δωρεές στο Μουσείο με τον Ανδρέα Κουρή να δωρίζει μία σπάνια φανέλα της ΑΕΚ από την περίοδο 1983-84.

«Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δωρεές για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο. Ενα θερμό «ευχαριστώ» από την ΠΑΕ ΑΕΚ στον γνωστό φίλο της ομάδας μας, Ανδρέα Κουρή για τη δική του δωρεά, που εκτός των άλλων περιελάμβανε και μία σπάνια φανέλα της ομάδας μας από την περίοδο 1983-84», έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook.

Δείτε την φωτογραφία:  

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά τον Πλάνιτς για την άμυνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυσικά και όλοι στην ΑΕΚ, θα πρέπει να θεωρούνται αναλώσιμοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την… καρδιά του Ναού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Europa League: Ολα τα γκολ των πρώτων αγώνων των “16” (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X