Πάνος Λούπος: «Η απόφαση Μελισσανίδη για τον Χιμένεθ» (VIDEO)

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης και προχωράει παρακάτω, καθώς την Κυριακή έχει το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με το Βόλο.
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης και προχωράει παρακάτω, καθώς την Κυριακή έχει το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με το Βόλο.

Ο Πάνος Λούπος στο σημερινό σχόλιο για την ΑΕΚ τονίζει πως η χρονιά πρέπει να βγει Ευρώπη και να πάρει το Κύπελλο, αλλιώς η χρονιά θα είναι αποτυχημένη.

Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μια πολύ έντονη δραστηριοποίηση από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη με επισκέψεις στα γραφεία της ΠΑΕ και στο σπίτι του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Πάνος Λούπος εστιάζει στο θέμα παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους».

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Πάνου Λούπου για την Ενωση:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ENWSI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά σήμερα ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Xιμένεθ: «Θύμωσα με τον εαυτό μου…» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Ντοκουμέντο 60 χρόνια μετά! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «H ΑΕΚ θέλει τον Πέρετζ!»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X