ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο τον Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΚ!

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν και σήμερα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης μένοντας για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός αποστολής, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία και επίδης δεν βρίσκονται στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.

Εκτός έμεινε και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που είναι τιμωρημένος, όπως και ο Νασίμ Χνιντ που αντίκρισε την κόκκινη στο ματς με τον Βόλο την Πέμπτη. Ως αποτέλεσμα των πολλών απουσιών, η Ενωση δεν συμπλήρωσε ούτε 20αδα στην αποστολή της για το αυριανό ματς καθώς αυτή αποτελείται από 19 παίκτες.

ΑΕΚ: Πότε αναμένονται οι επιστροφές

Οσον αφορά στην επιστροφή των τραυματιών, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Ολιβέιρα, Μιτάι, Μπακακης. ενώ και ο Τανκοβιτς δείχνει πολύ καλύτερα. Οι δύο τελευταίοι θεωρείται δύσκολο να προλάβουν το ματς με τον Βόλο για την επόμενη αγωνιστική.  Σε εκείνο το παιχνίδι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Ελντερ Λόπες.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης, Χριστόπουλος. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κρίστιτσιτς και Χνιντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AEK: Ο Γιώργος Κοσμάς ο εκλεκτός για την θέση του Λυσάνδρου στην ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Σχέση εμπιστοσύνης με τον Μελισσανίδη -Ανησυχεί για το αν θα έχουμε παίκτες για τα πλέι οφ!» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα χρειάζεται διαχείριση» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ούτε 20 παίκτες δεν έχει στην αποστολή με Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X