Η ΑΕΚ Καλαμάτας γράφει τη δική της ιστορία (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ Καλαμάτας γράφει τη δική της ιστορία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Καλαμάτας μεγαλώνει καθημερινά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Καλαμάτας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και περιμένει πως και πως να ανοίξουν ξανά οι αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα.

Στην αρχή της φετινής αγωνιστική περιόδου ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέλαβε γενικός αρχηγός της ομάδας και τον Δεκέμβριο έγινε πρόεδρος της ΑΕΚ Καλαμάτας.

Στις 22 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς η ομάδα επισκέφτηκε το Ασυλο Ανιάτων Καλαμάτας και προσέφερε διάφορα εδέσματα και γλυκίσματα. Ηταν σύσσωμη η διοίκηση, ο νέος προπονητής Παντελής Μάλαμας, οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Μπαστακός και Τζανέτος Κατσαρέας. Επίσης παραβρέθηκαν και Γιώργος Μαρκάκης, Κώστας Καρτάλιας μέλη του συνδέσμου Original 21 της Καλαμάτας.

Πλέον, το βάρος έχει πέσει στη δημιουργία ακαδημίας και αν πάνε όλα καλά στο θέμα της πανδημίας και οι λοιμωξιολόγοι και η κυβέρνηση δώσουν το πράσινο φως να λειτουργήσουν ξανά οι ακαδημίες, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές και στη συνέχεια θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Η ΑΕΚ Καλαμάτας γράφει τη δική της ιστορία (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ Καλαμάτας γράφει τη δική της ιστορία (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X