Ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΑΕΚ -Προχωρούν αλλαγές στην ΠΑΕ

Ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΑΕΚ -Προχωρούν αλλαγές στην ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σήμερα πέρασε αρκετές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για αρκετές ώρες για γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Στο στρατόπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένονται πολύ σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς και αρκετά σύντομα μάλιστα. Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει πρόθεση να αλλάξει αρκετά πράγματα για να βελτιωθεί η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του κλαμπ, μετά από τρεις πολύ μέτριες έως κακές σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Την ίδια στιγμή, η παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου, από την θέση του CEO της ΑΕΚ, απαιτεί ακόμη πιο άμεσες κινήσεις και αλλαγές στο κλαμπ. Από την πλευρά του, ο Μελισσανίδης δεν αφήνει τον χρόνο να περάσει. Την Παρασκευή για αρκετές ώρες βρέθηκε στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» και είχε συνεργασία με αρκετά στελέχη. Απαντες ετοιμάζονται ενόψει καλοκαιριού και της νέας σεζόν για αλλαγές στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις Μελισσανίδη

Ο Μελισσανίδης βρίσκεται στο στάδιο των συζητήσεων και των επαφών, όπως και της προεπιλογής στελεχών για την επόμενη ημέρα στο κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αναμένονται εξελίξεις και με συγκεκριμένα ονόματα στην ΑΕΚ.

Από αυτά που έχουν κυκλοφορήσει πάντως ο Ντίνος Διαμαντόπουλος είναι ένα από τα φαβορί για να αναλάβει θέση επικεφαλής σκάουτινγκ στην ΑΕΚ. Εσχάτως είχε αρκετές συναντήσεις στην ΠΑΕ με στελέχη, ενώ εκκρεμεί και η τελική κουβέντα του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να «κλειδώσει» η συμφωνία και η συνεργασία.

Και βεβαίως να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι με τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ και τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης μιλά… ζεστά και με άλλο στέλεχος για CEO 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο ρόλος του Αλεξίου μετά την αποχώρηση Λυσάνδρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X