ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης μιλά... ζεστά και με άλλο στέλεχος για CEO της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης μιλά... ζεστά και με άλλο στέλεχος για CEO της ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει για την αντικατάσταση του Μηνά Λυσάνδρου στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου από την ΠΑΕ ΑΕΚ έχει οδηγήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής του αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάνδρου στην θέση του CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την παραίτηση του τελευταίου.

Και η αλήθεια είναι ότι ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης είχε καλή σχέση και συνεργασία με τον 41χρονο Κύπριο και τώρα καλείται να βρει λύση…

Σήμερα δημοσιεύθηκε το όνομα του Αντώνη Παυλάκη, ενεργού στελέχους της Aegean και μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την θέση του Λυσάνδρου. Και είναι ένα από τα ονόματα που σκέφτεται ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης.

Ωστόσο, ο Μελισσανίδης σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του το όνομα του Παυλάκη. Και αυτό διότι υπάρχει και άλλος υποψήφιος και μάλιστα μιλά μαζί του αρκετά «ζεστά». Στέλεχος εκτός ποδοσφαίρου και εκτός ΑΕΚ, που θα έρθει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το εταιρικό κομμάτι στην Ενωση.

Ο Παυλάκης πάντως είχε προσφέρει και βοηθήσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το διάστημα που ο Μηνάς Λυσάνδρου βρισκόταν για πολλές ώρες στην Super League ως πρόεδρος της.

Πάντως, μαζί με αυτό το νέο στέλεχος που θα έρθει στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Αλέξης Αλεξίου (πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στο νομικό κομμάτι της εταιρίας, ενώ προσεχώς θα πάψει να είναι στην προεδρία της «Μάνας ΑΕΚ» και έτσι θα είναι… αποκλειστικά στην ΠΑΕ. Και έτσι θα καλυφθεί το σημαντικό κενό του Λυσάνδρου από την καθημερινότητα και την λειτουργία του κλαμπ.

Ο Λυσάνδρου πάντως θα βρίσκεται σίγουρα και ολόκληρο τον Μάρτιο στην θέση του. Και αν χρειαστεί να βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα παραμείνει όσο χρειαστεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X