Σαρωτικός Μελισσανίδης: Προχωρά σε αλλαγές και στις Ακαδημίες!

Σαρωτικός Μελισσανίδης: Προχωρά σε αλλαγές και στις Ακαδημίες!
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να γίνουν ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και στην λειτουργία στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές αλλαγές και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτές.

Οι αλλαγές προπονητή και τεχνικού διευθυντή έγιναν, αλλά είναι δεδομένο ότι χρειάζονται ακόμη περισσότερες σε επίπεδο ποδοσφαιρικού τμήματος και ΠΑΕ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ακόμα ένας τομέας του κλαμπ στον οποίο θα γίνουν αλλαγές είναι οι Ακαδημίες. Και στόχος είναι να λειτουργούν πιο εύρυθμα και να φέρνουν τα αποτελέσματα που πρέπει, αλλά και να βγάζουν ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα.

Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος για την εικόνα της Ακαδημίας και του αποτελέσματος της, από την ημέρα που αποχώρησε ο Νίκος Κωστένογλου τον Αύγουστο του 2019.

Κάτι που τον αναγκάζει να προχωρήσει ξανά, πολύ σύντομα, σε αλλαγές σε επίπεδο «κιτρινόμαυρων» Υποδομών.

Τα βήματα για τις ακαδημίες της ΑΕΚ

Ετσι στο πλαίσιο των ευρύτερων και μεγάλων αλλαγών που έρχονται στο κλαμπ αναμένεται να αλλάξουν αρκετά πρόσωπα και στις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή στόχος είναι να αλλάξει και η νοοτροπία στο πως δουλεύουν άπαντες στις Υποδομές και ποιός είναι ο στόχος.

Η ΑΕΚ είναι απαιτητό να ανέβει επίπεδο και στις Ακαδημίες καθώς οι αντίπαλοι της έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο πια. Για αυτό ο Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να πάρει πάνω του το θέμα των Ακαδημιών και να αλλάξει πρόσωπα και πράγματα. Εξελίξεις αναμένονται λίαν συντόμως…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X