Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τα αντιθέτως… θρυλούμενα, ο Θεόδωρος Καρυπίδης πήγε στο Καραϊσκάκη και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Από μία σουίτα στο «Καραϊσκάκης» παρακολουθεί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων βρίσκεται στο γήπεδο των ερυθρόλευκων και βλέπει ιδίοις όμμασι την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας, όπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός.Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ) Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ) Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ) Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ) Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ) Ολυμπιακός-Αρης: Στο «Καραϊσκάκη» ο Θεόδωρος Καρυπίδης! (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X