Ινσούα: Κάνει ντεμπούτο με την Αλδοσίβι

Ινσούα: Κάνει ντεμπούτο με την Αλδοσίβι
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα αναμένεται να κάνει αύριο ντεμπούτο με την Αλδοσίβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλδοσίβι είναι πιθανόν να κάνει αύριο ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ προπονείται ήδη με τη νέα του ομάδα στο πλευρό του αδελφού του Εμιλιάνο και υπό τις οδηγίες του άλλου αδελφού, Φεντερίκο, ο όποιος είναι βοηθός του Γκάγκο στην τεχνική ηγεσία της αργεντίνικης ομάδας από την Μαρ Ντελ Λάτα.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του Ινσούα από την ΑΕΚ στους «καρχαρίες» της Αργεντινής (αυτό είναι το προσωνύμιο της Αλδοσίβι) ως το τέλος της σεζόν οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του για το αν δηλαδή θα γυρίσει στην ΑΕΚ ή θα μείνει στην Αργεντινή.

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός κόντρα στην Ράσινγκ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Ο αγώνας είναι εκτός έδρας για την Αλδοσίβι, θα διεξαχθεί στην Αβεγιανέδα του Μπουένος Άιρες και θα αρχίσει (ώρα Ελλάδος) ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 12.20. Μαζί με τον Εμάνουελ είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο και ο αδερφός σου Εμιλιάνο μαζί με τον οποίο υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες στη νέα τους ομάδα.

Ο Εμάνουελ από την ΑΕΚ και ο Εμιλιάνο από τους Galaxy των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην πρεμιέρα η Αλντοσίβι έχασε 2-1 από την Γοδοϊ Κρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X