Λάρισα-ΑΕΚ: Ολα ανοιχτά για τη διεξαγωγή του ματς! (VIDEO)

Λάρισα-ΑΕΚ: Ολα ανοιχτά για τη διεξαγωγή του ματς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

H AEK βρίσκεται στη Λάρισα από το απόγευμα του Σαββάτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εφτασε στη Λάρισα η αποστολή της ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει αύριο (17:15) την ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική της Super League και το απόγευμα του Σαββάτου οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στην πόλη της Θεσσαλίας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία βρίσκεται μάλιστα αυτή τη στιγμή κάτω από το μηδέν και το κρύο είναι έντονο στην περιοχή.

Επίσης, στην Λάρισα χιονίζει από νωρίς σήμερα και αν δικαιωθούν οι προβλέψεις το βράδυ θα πέσει πολύ περισσότερο χιόνι. Ετσι, δεν θα ήταν έκπληξη να το έχει… στρώσει μέχρι το πρωί ακόμα και στο Αλκαζάρ. Ως εκ τούτου, όλα παραμένουν ανοικτά για την διεξαγωγή του ματς.

Δείτε βίντεο από την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στη Λάρισα:

Παγετός και χιόνια την Κυριακή στη Λάρισα σύμφωνα με τις προβλέψεις

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η κακοκαιρία «Μήδεια», που έχει «χτυπήσει» ήδη χώρα με παγετό και χιόνια θα επηρεάσει και τη Λάρισα. Συγκεκριμένα, στην πόλη της Λάρισας την ήμερα του αγώνα οι προβλέψεις λένε για χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Λάρισα-ΑΕΚ: Ολα ανοιχτά για τη διεξαγωγή του ματς! (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X