Ρεάλ σε Αλάμπα: «Εμείς είμαστε έτοιμοι, το συμβόλαιο σου είναι εδώ και σε περιμένει»

Ρεάλ σε Αλάμπα: «Εμείς είμαστε έτοιμοι, το συμβόλαιο σου είναι εδώ και σε περιμένει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανυπόμονη να εντάξει στο δυναμικό της τον Νταβίντ Αλάμπα είναι η Ρεάλ, η οποία τον περιμένει στην Μαδρίτη προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Παρελθόν από τις τάξει της Μπάγερν, θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Η Ρεάλ είναι εδώ και καιρό γνωστό, ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αυστριακό αμυντικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «MARCA», το μόνο το που απομένει είναι ο παίκτης να μεταβεί στην Ισπανία και να υπογράψει το νέο του σηυμβόλαιο , το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 με τις ετησιες απολαβές του να ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «μερένγκες» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, με τον 28χρονο άσο. Μάλιστα σε μία από τις τελευταίες συνομιλίες τους του είπαν χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Το συμβόλαιό σου είναι εδώ και σε περιμένει. Έλα να το υπογράψεις για να βγουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X