Η ΑΕΚ χωρίς... περιθώρια για άλλες γκέλες, ψάχνει καλό σκορ με Βόλο (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ-Βόλος: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

H AEK υποδέχεται σήμερα τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος στο ΟΑΚΑ σε ένα οριακό ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίδραση και… σκορ πρόκρισης ψάχνει σήμερα η ΑΕΚ!

Η Ενωση, υποδέχεται σήμερα (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport1), τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Η έκφραση «κακό φεγγάρι» είναι λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που βρίσκεται ο Δικέφαλος αυτή τη περίοδο. Τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια είναι πολλές για το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Ετσι, σήμερα χρειάζεται νίκη, παρά τις δυσκολίες λόγω των απουσιών και να διαμορφώσει ένα σκορ πρόκρισης για να βρεθεί ακόμα μια χρονιά στα ημιτελικά.

Οι απουσίες της ΑΕΚ

Εκτός της κακής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται η ΑΕΚ, οι απουσίες είναι επίσης πολλές για τον Μανόλο Χιμένεθ. Στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας δεν βρίσκονται οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά ούτε και οι Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ που είναι επίσης τραυματίες. Τέλος, εκτός λόγω επιλογής είναι και οι Μάρκο Λιβάγια, Εμάνουελ Ινσούα.

Το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ για το ΑΕΚ-Βόλος

Ο Χιμένεθ πάντως αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Τσιντώτας όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, μετά πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το 2-0 στο ΟΑΚΑ. Δεξί μπακ αναμένεται να αγωνιστεί από την αρχή ο Νταντσένκο με την ελπίδα να… λυθεί και να πάρει ρυθμό και αριστερό μπακ για να πάρει ανάσα ο Λόπες, πιθανότατα θα δούμε τον νεαρό Μιτάι. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Νεντελτσεάρου-Λάτσι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, με τον Τσιγκρίνσκι αουτσάιντερ… Στα χαφ απόντων Γαλανόπουλου-Σάκχοφ, υπάρχουν οι επιλογές των Σιμόες-Κρίστιτσιτς για τον άξονα, με τον Σιμάνσκι να παίρνει χρόνο ξεκούρασης και τον Μάνταλο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ως οργανωτής μπροστά από τα χαφ. Στην επίθεση δεξιά ο Γκαρσία θα είναι στη θέση του ως το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ, αριστερά ο Τάνκοβιτς και σέντερ φορ ο Ολιβέιρα αντί του Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Με απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο Βόλος

Με 19 ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα του Βόλο με την ΑΕΚ. Από την αποστολή έχουν μείνει εκτός οι Ντεντάκης, Μπουένο και Μπαριέντος λόγω τραυματισμών, ενώ απουσιάζουν επίσης οι Τέκιο, Κιάκος και Ρίβας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Γκρίλο, Μήτογλου, Σάντσες, Κολόμπο, Φερράρι, Λογαράς, Κανελλάκης, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης, Μίλοκ, Μαρτίνες, Περέα, Κρητικός, Μπάλλας, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Βόλος

  • Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
  • Βοηθοί: Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
  • 4ος: Μαλουτάς (Ημαθίας)
  • VAR: Τζήλος (Λάρισας)
  • AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Το enwsi.gr θα βρίσκεται από νωρίς στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE όλο το ρεπορτάζ από το ματς, όπως και την εξέλιξη του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X