Η ΑΕΚ χωρίς... περιθώρια κόντρα στον Αρη στο ΟΑΚΑ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ χωρίς... περιθώρια κόντρα στον Αρη στο ΟΑΚΑ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αρη στο ΟΑΚΑ με στόχο να δώσει... απαντήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απόψε στο ΟΑΚΑ καλείται να δείξει ότι με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της μπορεί να παίρνει και τα πιο δύσκολα ματς.

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League. Προ ολίγων εβδομάδων, ο Δικέφαλος έστειλε για… τσάι -ξανά- τους φίλους του Αρη που είχαν μαζευτεί στις ταράτσες και τώρα θέλει να δείξει ξανά την ανωτερότητά του απέναντι στην ομάδα του Ακη Μάντζιου.

Τα προβλήματα είναι πολλά, τόσο αγωνιστικά όσο και μη, με τα συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των κιτρινόμαυρων να προβληματίζουν. Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να βρει τη λύση σε όλες της παθογένειες της ΑΕΚ και μια νίκη σήμερα, η οποία θα δώσει ξανά προβάδισμα για την δεύτερη θέση στην Ενωση, θα προσφέρει και αρκετή αυτοπεποίθηση στο σύνολό του.

«Βουνό» τα προβλήματα για την ΑΕΚ

Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο για μια ακόμα αναμέτρηση για την ΑΕΚ. Μπορεί να επέστρεψαν οι Πέτρος Μάνταλος, Μάριος Μιτάι, Παναγιώτης Τσιντώτας και Ζίγκα Λάτσι, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ έχασε μεσοβδόμαδα στο ματς Κυπέλλου τους Κώστα Γαλανόπουλο και Γεβγέν Σάκχοφ με σοβαρούς τραυματισμούς. Ενώ, εκτός παραμένουν οι Στράτος Σβάρνας και Μιχάλης Μπακάκης. Οπως φυσικά και οι Μάρκο Λιβάγια, Εμάνουελ Ινσούα.

Το πλάνο του Χιμένεθ για το ΑΕΚ-Αρης

Ο Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα, με τους Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου στόπερ (διαθέσιμος και ο Λάτσι), τον Λόπες αριστερό μπακ και τον Ραντόνια να διεκδικεί με αξιώσεις το δεξί άκρο από τον Νταντσένκο.

Στο κέντρο θα δούμε την τριάδα Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, ενώ σίγουρη στην τριπλέτα μπροστά θωρείται η παρουσία των Γκαρσία και Ανσαριφάρντ. Για την θέση του αριστερού ακραίου ερίζουν οι Αλμπάνης, Μαχαίρας και Τάνκοβιτς. Ο Μάνταλος έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα. Αν μπει βασικός πιθανότατα θα πάρει την θέση του Κρίστιτσιτς στον άξονα.

Υπάρχει πάντως και ένα μικρό ενδεχόμενο ο Χιμένεθ να παρατάξει τριάδα στην άμυνα δίνοντας όλη την πλευρά σε Λόπες και Νταντσένκο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του Μάντζιου για το ΑΕΚ-Αρης

Ο Ακης Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Μπρούνο και του Μήτρογλου, τους οποίους φαίνεται πως σκέφτεται να ρίξει στη μάχη με την «Ένωση».

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με σύστημα 4-2-3-1, με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Σάκιτς.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν τους Τζέγκο και Σάσα, με τον Μπερτόγλιο σε ρόλο οργανωτή. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Γκάμα, Γκαρσία και Μάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκάνεα, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ματίγια, Κάτσε, Σάντε Σίλβα, Μαντσίνι, Μήτρογλου, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης και Μπακούτσης.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Αρης

O Λετονός ρέφερι Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 ΑΕΚ – Αρης.

Ο Λετονός είχε σφυρίξει το 1-1 των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο. Βοηθοί του θα είναι οι Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέις Σπαζόνικοφς, ενώ στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Ρομπ Ντιεπέρινκ και βοηθός του ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X