ΑΕΚ: Εξετάζει και τον Τενενμπάουμ (VIDEO)

ΑΕΚ: Εξετάζει και τον Τενενμπάουμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα ήταν ειλημμένη στην ΑΕΚ από τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη.

Πολλά είναι τα ονόματα βέβαια τα οποία εμφανίστηκαν στην πορεία, τερματοφυλάκων με τους οποίους όντως η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς προσπαθώντας να βρει τον βασικό της γκολκίπερ από τώρα και για τα επόμενα χρόνια.

Η περίπτωση Φαμπιάνο για την ΑΕΚ

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας, είναι ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Φαμπιάνο, με τον οποίον η ΑΕΚ παραμένει σε ανοιχτή επαφή, ψάχνοντας τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή του, από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Εξυπακούεται όμως ότι υπάρχει ικανός χρόνος μπροστά, άρα και μεγάλο περιθώριο να ασχοληθεί η ομάδα (και) με περιπτώσεις τερματοφυλάκων οι οποίοι θα είναι ελεύθεροι καλοκαίρι.

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Τενενμπάουμ

Μία από αυτές είναι σύμφωνα με το Sport24 ο επίσης Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντάνιελ Τενενμπάουμ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου με τη Μακάμπι Χάιφα. Προτάθηκε στην ΑΕΚ με πολύ καλές συστάσεις και είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζονται και θεωρούνται ιδιαίτερα εφικτές.

Ο εν λόγω τερματοφύλακας, μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι σε καλή ηλικία και έρχεται από δύο πολύ γεμάτες σεζόν. Είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.91 και θεωρείται περίπτωση στα μέτρα της Ένωσης. Σύμφωνα με το SPORT24 Ισραήλ, πρόκειται για τον πιο σταθερό και ικανό γκολκίπερ του πρωταθλήματος, μία περίπτωση που έχει μπει στο μικροσκόπιο χωρίς να έχει υπάρξει κάτι προχωρημένο αλλά με το σκεπτικό ότι θα πρέπει να παρακολουθείται και να αξιολογείται ως το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X