ΑΕΚ: Νταντσένκο στα βαθιά, πρόβλημα με Λάτσι, Σβάρνα και Τσιντώτα

ΑΕΚ: Νταντσένκο στα βαθιά, πρόβλημα με Λάτσι, Σβάρνα και Τσιντώτα

Η ΑΕΚ προετοιμάζει για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχει... προβλήματα στο κεφάλι του ο Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολεγκ Νταντσένκο μετρά μόλις δύο προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Αλλά πολύ σύντομα και άμεσα θα χρειαστεί να επιστρατευθεί από την ομάδα για να φορέσει την φανέλα της και να παίξει λόγω… έκτακτης ανάγκης. Και αυτό διότι ο Μιχάλης Μπακάκης θα μείνει εκτός περίπου για 10 ημέρες με τραυματισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνας διεθνής μπακ της ΑΕΚ που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την περασμένη Κυριακή, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίος έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση Α’ βαθμού. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και το ματς με τον Αρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την Super League.

Αρα ο Νταντσένκο αναμένεται να αγωνιστεί για κάποια λεπτά στο ματς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (πρώτη επιλογή ο νεαρός Βένταντ Ραντόνια) για να είναι πιο έτοιμος στο παιχνίδι με τον Αρη την προσεχή Κυριακή. Ο 26χρονος Ουκρανός δεξιός μπακ έπαιζε μέχρι 17 Δεκεμβρίου επίσημα παιχνίδια με την Ούφα, ενώ έδωσε και δύο φιλικά παιχνίδια μαζί της στην προετοιμασία προ ημερών στην Τουρκία. Και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι είναι σε καλό επίπεδο…

Εκτός από τον Μπακάκη, δεν προπονήθηκαν και οι Πέτρος Μάνταλος και Μάριο Μιτάι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Και αμφότεροι αναμένεται να προσπαθήσουν να μπουν σε φουλ ρυθμούς Πέμπτη και Παρασκευή. Με στόχο σε πρώτη φάση ο Μάνταλος να είναι έτοιμος για τον Κυριακάτικο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Προβλήματα με Σβάρνα, Λάτσι και Τσιντώτα

Πάντως, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει και άλλα προβλήματα… O Zίγκα Λάτσι και ο Στράτος Σβάρνας έχουν προβλήματα με ενοχλήσεις και υπάρχουν φόβοι ότι είναι κάτι πιο σοβαρό. Δηλαδή, μέχρι μία ελαφριά θλάση που θα τους αφήσει εκτός 7-10 ημέρες εκτός. Επίσης, ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και ακολουθεί συγκεκριμένα κομμάτια της, ενώ έμεινε εκτός και από το σημερινό δίτερμα όπως και από το χθεσινό. Έτσι, πολύ δύσκολα πια θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αύριο στην Ριζούπολη, εκεί που αναμένεται να δούμε ξανά αγωνιζόμενο τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Η χθεσινή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00 και ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Και σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές από τον Ισπανό προπονητή. Χθες ο Μανόλο έδειξε σε βίντεο στατικές φάσεις της ΑΕΚ από προηγούμενα παιχνίδια και προσπάθησε να τονίσει ότι θέλει να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα και κινήσεις για να εκμεταλλεύονται επιθετικά αυτές τις φάσεις και αμυντικά να μπορούν να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X