Μας αρέσει η Γαλλία 2...

Μας αρέσει η Γαλλία 2...

Στοιχηματικές προτάσεις από την stoiximaview.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυάδα στοιχήματος από το stoiximaview.gr, με ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας…

Σατορού-Σαμπλί (21:00): Προγνωστικά στοιχήματος από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, Ligue 2, έχοντας ξεχωρίσει δύο αγώνες από το πρωτάθλημα.

Πάμε στοίχημα αρχικά με τον αγώνα της Σατορού απέναντι στη Σαμπλί. Δύο ομάδες οι οποίες έχουν μεγάλη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα και τις χωρίζουν πέντε θέσεις.

Η γηπεδούχος Σατορού είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βρίσκεται στην 20ή θέση με 14 βαθμούς σε 22 ματς και γκολ 18-36. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 12 αγωνιστικές, έχοντας ως απολογισμό 9 ήττες και 3 ισοπαλίες!

Σατορού-Σαμπλί (21:00): Υποδέχεται στο γήπεδό της απόψε τη Σαμπλί, η οποία είναι στη 15η θέση με 23 βαθμούς σε 22 ματς και συντελεστή γκολ 26-34. Στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα κατάφερε να νικήσει την Καέν με ένα ευρύ σκορ και συγκεκριμένα 4-2!

Εμείς θα πάμε στοίχημα στο συγκεκριμένο ματς με τα γκολ.

Σατορού-Σαμπλί (21:00): Μιλάμε για δύο ομάδες με κακές άμυνες και εκεί θα στηριχτούμε και εμείς. Στηρίζουμε για στοίχημα την επιλογή γκολ/γκολ, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.87.

Σοσό-Αζαξιό (21:00): Συνεχίζουμε στη Γαλλία και τη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Εκεί όπου έχουμε ξεχωρίσει ένα ακόμη ματς για το σημερινό μας δελτίο.

Οι γηπεδούχοι είναι στην 9η θέση με 29 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις και γκολ 27-21. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και τέσσερις σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Στην τελευταία της αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 εκτός έδρας απέναντι στη Ροντέ, κακό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς πως η Ροντέ είναι σε πιο χαμηλή θέση.

Από την άλλη η Αζαξιό είναι στη 12η θέση. Έχει 28 βαθμούς σε 22 ματς και συντελεστή γκολ 20-27. Εν αντιθέσει με τη Σοσό, έχει καταφέρει να πάρει κάποια συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, με μία παρένθεση στην προτελευταία αγωνιστική την ήττα από τη Δουνκέρκη εκτός με 3-1.

Στο τελευταίο ματς όμως επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Γκρενόμπλ εντός έδρας με 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκρενόμπλ διεκδικεί την άνοδό της στη Ligue 1.

Σοσό-Αζαξιό (21:00): Είναι δύο ομάδες σχεδόν ίδιες στο πρωτάθλημα, αλλά με διαφορετική κατάσταση στα τελευταία ματς. Εμείς όμως θα στηριχτούμε στην πιθανότητα η Σοσό να προσπαθήσει να κρατήσει κλειστό το ματς και να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της.

Για αυτό και προτείνουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.87.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X