Ινσούα: Η ΑΕΚ σε ανοιχτή γραμμή με δύο ομάδες για να τον δώσει

Ινσούα: Η ΑΕΚ σε ανοιχτή γραμμή με δύο ομάδες για να τον δώσει
Photo Credits: INTIME

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ο ποδοσφαιριστής που επιδιώκει η ΑΕΚ να παραχωρήσει σε άλλη ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση με τον Εμάνουελ Ινσούα έχει φτάσει στο απροχώρητο στην ΑΕΚ.

Ιδιαίτερα μετά το καταστροφικό πρώτο 45λεπτο που έκανε ο Αργεντινός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινια, όπου ήταν με διαφορά ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και με τη χαζή ενέργεια υπέπεσε σε πέναλτι.

Τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ επιθυμεί να απεμπλακεί από τον Ινσούα και ο Παναγιώτης Κονέ… τρέχει για να βρει λύση και να αποχωρήσει ο παίκτης πριν την Κυριακή, όταν και λήγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η Ενωση βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ομάδες για να παραχωρήσει τον Ινσούα, είτε με δανεισμό, είτε με αποδέσμευση και τις επόμενες ώρες οι επαφές θα κορυφωθούν.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός υπέγραψε το καλοκαίρι κλειστό τριετές συμβόλαιο 400.000 ευρώ ετησίως, αλλά η απόφαση έχει παρθεί και πλέον μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από τα Σπάτα.

Ο Ινσούα είναι κάκιστος στο πρώτο μισό της σεζόν και η Ενωση τσεκάρει αν μπορεί να τον «τελειώσει» όπως τον Παουλίνιο. Δεν είναι όμως εξίσου εύκολο. Και ο χρόνος πιέζει, ενώ αναμένεται κάποια στιγμή και η μεταγραφική ενίσχυση… Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί 19 παιχνίδια με την ΑΕΚ φέτος, ενώ με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε 70 παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X