Έσκασε η βόμβα: Έκλεισε τον Ντάριλ Μέικον η ΑΕΚ!

Έσκασε η βόμβα: Έκλεισε τον Ντάριλ Μέικον η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ έρχεται άμεσα να ενισχύσει την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναζητούσε μια λύση για την ενίσχυση της περιφέρειας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του αναζητούσαν έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, που θα έδινε ποιότητα και λύσης σε τομείς που είχε ανάγκη η ομάδα.

Και ο παίκτης αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ, με θητεία στο ΝΒΑ και τους Μαϊάμι Χιτ, αποτέλεσε τον εκλεκτό του προπονητικού σταφ της ομάδας από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε τα στοιχεία του ήταν αυτά που αναζητούσαν εξ αρχής στην ΑΕΚ, καθώς ο Αμερικανός μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις επιθετικά, αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού, πλαισιώνοντας τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Η Βασίλισσα προχώρησε την περίπτωσή του και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Έτσι, μπαίνει στο φίνις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ενισχυμένη, με έναν παίκτη από το πάνω ράφι, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Εξ αρχής η περίπτωση του Μέικον, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν, ήταν αυτή που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ΑΕΚ, με την Ένωση να κερδίζει τη «μάχη» από ομάδες όπως η Μονακό, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X